Αναγνωρισμένες από το Κράτος Σε συνεργασία με την Royal Academy of Dance

Το νέο μας site είναι εδώ!

Φέτος το καλοκαίρι ανανεωθήκαμε ψηφιακά!

Αφήσαμε πίσω μας το παλιό site, το σχεδιάσαμε όλο από την αρχή και σας προσκαλούμε με χαρά να το εξερευνήσετε!

Πλοηγηθείτε στην νέα αρχική σελίδα μας και βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε για τις σχολές μας. Και η ξενάγηση ξεκινά:

Πλέον είναι πολύ εύκολο να βρείτε πληροφορίες και για τις δύο σχολές μπαλέτου μας, στην Αθήνα και τα Μελίσσια. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας των σχολών μας, και φυσικά να γνωρίσετε τη διδακτική ομάδα της φετινής χρονιάς.

Στο νέο μας site, ενημερώνεστε εύκολα για όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στις σχολές μας. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικό μπαλέτο (για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα), χορό για νήπια, μοντέρνο χορό (για παιδιά από 7 ετών), σύγχρονο χορό, pilates – yoga και χορευτική γυμναστική (για εφήβους και ενήλικες).

Για πρώτη φορά, ανακοινώνεται online το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα (και για τις δύο σχολές). Ήδη μπορείτε να δείτε ένα πρώτο προσχέδιο των φετινών μας προγραμμάτων (θα οριστικοποιηθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου), ώστε να διαμορφώσετε εγκαίρως και αναλόγως τις υπόλοιπες απογεματινές δραστηριότητες, των παιδιών ή τις δικές σας.

Και φυσικά δεν μπορούσε να λείπει ένα αναλυτικό αρχείο φωτογραφιών και βίντεο από προηγούμενες παραστάσεις και εκδηλώσεις μας, καθώς και από τις σχολές μας.

Γινόμαστε και social!

Παράλληλα με το νέο site, “φρεσκάραμε” και την παρουσία μας στα social media! Μην παραλείψετε να μας ακολουθήσετε στο Facebook, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για νέα και ανακοινώσεις, και φυσικά να εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube, όπου θα βρείτε σημαντικό αρχείο βίντεο από τις παραστάσεις των σχολών μας.