Αναγνωρισμένες από το Κράτος Σε συνεργασία με την Royal Academy of Dance

Φέτος τα Χριστούγεννα συμμετέχουμε στο gala του ΣΙΣΧΕ

Φέτος οι σχολές μας θα συμμετέχουν στο 12ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Gala του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., όπου κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος σχολές από όλη την Ελλάδα!

σχολές μπαλέτου, στέλλα περδίκη, νάσια δροσοπούλου, μελίσσια, σισχε, gala, φιλανθρωπικό, κέντρο τεχνών ACS, 2017Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 19:30 θα είμαστε όλοι στο Κέντρο Τεχνών ACS στο Χαλάνδρι (Στάση Μετρό Αγία Παρασκευή) για να εμψυχώσουμε και να χειροκροτήσουμε τις μαθήτριες του Grade 4 της σχολής των Μελισσίων που θα εκπροσωπήσουν επάξια τις σχολές μας!

Οι μαθήτριές μας θα ερμηνεύσουν τη χορογραφία με τίτλο “Στο φως του ήλιου”, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ετήσια παράσταση της σχολής των Μελισσίων τον Ιούνιο του 2017, και που δημιούργησαν από κοινού οι δασκάλες της σχολής μας Νάσια Δροσοπούλου (καλλιτεχνική διευθύντρια) και Σοφία Δράκου (δασκάλα μπαλέτου).

Το Χριστουγεννιάτικο gala του Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδας (Σ.Ι.Σ.ΧΕ.) αποτελεί πλέον θεσμό, και είναι μεγάλη η χαρά που φέτος και οι σχολές μας θα γίνουν μέρος αυτής της γιορτής χορού.

Σύντομα θα ακολουθήσουν πληροφορίες για εισιτήρια.