Αναγνωρισμένες από το Κράτος Σε συνεργασία με την Royal Academy of Dance

Pilates – Yoga

Πρωινά και απογευματινά τμήματα για ενήλικες

Pilates – Yoga

Στις σχολές μας διδάσκονται οι μέθοδοι Pilates – Yoga για όσους επιθυμούν ένα διαφορετικό τρόπο εκγύμνασης και ενδυνάμωσης.

Η μέθοδος της Yoga απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν μια πιο εσωτερική εξερεύνηση στο σώμα, το πνεύμα και την ψυχή. Yoga σημαίνει ένωση όλων των παραπάνω.

Η μέθοδος Pilates είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σωματικής προπόνησης στο οποίο το κορμί εργάζεται στο σύνολο του. Ο στόχος είναι να ενδυναμωθούν οι αδύναμες μυικές ομάδες καθώς και η επιμήκυνση του σώματος.

Και στις δύο μεθόδους, με διαφορετικούς τρόπους, έχουν ως βασική αρχή την αναπνοή, η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στην εκγύμναση ολόκληρου του σώματος. Επιτυγχάνεται έτσι η αύξηση του ελέγχου της δύναμης και της ευλυγισίας του σώματος. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην επιμύκηνση της σπονδυλικής στήλης καθώς και στην ενδυνάμωση των μυών της κοιλιακής χώρας, προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή στήριξη της μέσης και κατ’ επέκταση του σώματος.

Στις σχολές μπαλέτου Σ. Περδίκη – Ν. Δροσοπούλου, η διδασκαλία του συστήματος αυτού γίνεται από την καλλιτεχνική διευθύντρια Νάσια Δροσοπούλου, η οποία είναι και πιστοποιημένη Pilates – Yoga (RTY-200h) Instructor.

 

Δείτε επίσης