Αναγνωρισμένες από το Κράτος Σε συνεργασία με την Royal Academy of Dance

Σχολές μπαλέτου

Σ. Περδίκη - Ν.Δροσοπούλου

Καλωσορίσατε στις σχολές μπαλέτου μας!

Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία χορού

Σχολή Μελισσίων, η μεγάλη αίθουσα

Το 1975 ιδρύθηκε η πρώτη σχολή μπαλέτου από την κυρία Στέλλα Περδίκη, έχοντας ως έδρα την οδό Λομβάρδου στην περιοχή Γκύζη. Οκτώ χρόνια μετά και ύστερα από μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο όπου η κα Στέλλα Περδίκη δέχτηκε αναγνώριση και σεβασμό από το κοινό και τις συναδέλφους της, ακολούθησε και η ίδρυση της δεύτερης σχολής στα Μελίσσια. Από το 2010 έως και σήμερα οι σχολές διευθύνονται από την κόρη της, Νάσια Δροσοπούλου.

Στα χρόνια λειτουργίας τους οι Σχολές Μπαλέτου μας γνώρισαν και γνωρίζουν μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις. Οι μαθήτριές μας πετυχαίνουν υψηλές βαθμολογίες στις εξετάσεις της Royal Academy of Dance και της ISTD, ενώ δεν είναι λίγες αυτές που αριστεύουν. Τέλος, αρκετές είναι οι μαθήτριες μας που κοντά μας αγάπησαν την τέχνη του χορού τόσο που το ακολούθησαν επαγγελματικά, συνεχίζοντας τις σπουδές τους σε επαγγελματικές σχολές χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και που πλέον άλλες είναι δασκάλες, άλλες χορεύτριες και άλλες έχουν ακόμα και τις δικές τους σχολές χορού.

 

Αναγνωρισμένες από επίσημους φορείς

Οι σχολές μπαλέτου μας είναι αναγνωρισμένες από το Κράτος και είναι μέλη του επίσημου καταλόγου αναγνωρισμένων σχολών χορού του ΣΙΣΧΕ (Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδας). Παράλληλα αποτελούν επίσημα εξεταστικά κέντρα των δύο μεγαλύτερων παγκοσμίων φορέων χορού, της Royal Academy of Dance (RAD) και της Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD).

 

Επιλέξτε την σχολή που σας ενδιαφέρει

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε μαζί το μάθημα που σας ταιριάζει καλύτερα.