Αναγνωρισμένες από το Κράτος Σε συνεργασία με την Royal Academy of Dance

Διδακτική ομάδα

Γνωρίστε μας καλύτερα

Ποιες είμαστε

Η καλλιτεχνική διεύθυνση…

Στέλλα Περδίκη
Ιδρύτρια
Γεννήθηκε στην Αθήνα, ξεκίνησε σπουδές κλασσικού μπαλέτου και μουσικής στην σχολή Ματέυ και αργότερα στην ανώτερη σχολή χορού της Μαίρης Βρυάκου, από όπου και πήρε το δίπλωμα της μετά από εξετάσεις στην Επιτροπή του Υπ. Πολιτισμού το 1968. Αμέσως μετά φοίτησε στην σχολή θεάτρου Θεοδοσιάδη. Παράλληλα συνεργάστηκε με ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια και δίδαξε Δημιουργικό χορό. Η μεγάλη αγάπη της για τα παιδιά την ενέπνευσε να γράψει μελωδίες και στοίχους που βοηθούν τα νήπια στα πρώτα βήματα στην όμορφη τέχνη του χορού. Το 1975 ίδρυσε την δική της σχολή μπαλέτου στην Αθήνα και το 1983 ακολούθησε η δεύτερη στα Μελίσσια. Από το 2010, και μετά από μακροχρόνια συνεργασία, η καλλιτεχνική διεύθυνση των σχολών της έχει περάσει στην κόρη της, Νάσια Δροσοπούλου.
Νάσια Δροσοπούλου
Καλλιτεχνική διευθύντρια
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε χορό μέχρι τα 17 της χρόνια στην σχολή της μητέρας της, περνώντας από όλες της βαθμίδες εκπαίδευσης της Royal Academy of Dance και της Imperial Society of Teachers of Dancing. Φοίτησε στην επαγγελματική σχολή της Άννας Πέτροβα, από όπου το 1994 απέκτησε το Ελληνικό δίπλωμα χορού κατόπιν εξετάσεων σε επιτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού. Το 1995 μετεκπαιδεύτηκε στην Ν. Υόρκη στην παγκοσμίου φήμης σχολή του Alvin Ailey, από όπου αποφοίτησε το 1998. Ως χορεύτρια υπήρξε μέλος της ομάδας χορού ON STA E.E (1998 - 1999), της ομάδας TECHNIQUE OF PERFORMANCE της σχολής ALVIN AILEY (1997 - 1998) και της ομάδας χορού της ISTD. Μετά από μεγάλη πορεία στην διδασκαλία χορού, από το 2010 έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση των δύο σχολών μπαλέτου.
 

...και η φετινή διδακτική ομάδα

Στις σχολές μας δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή των καθηγητριών μας, καθώς πιστεύουμε ότι η δασκάλα σε μεγάλο βαθμό είναι αυτή που θα εμπνεύσει το παιδί στο να αγαπήσει το χορό και να εξελιχθεί μέσα από αυτόν.

Για το λόγο αυτό φροντίζουμε ώστε οι συνεργάτιδές μας να έχουν όχι μόνο αναγνωρισμένα πτυχία αλλά και σημαντική εμπειρία στην διδασκαλία του χορού.

Για την φετινή διδακτική χρονιά η ομάδα μας αποτελείται από τις:

Εύα Κοντογιάννη
Δασκάλα
Σύγχρονου Χορού
Σοφία Δράκου
Δασκάλα Κλασικού Μπαλέτου
RAD Registered Teacher
Μυρτώ Βούλγαρη
Δασκάλα Κλασικού Μπαλέτου
RAD Registered Teacher
Σιμόνη Τσούμα
Δασκάλα
Κλασικού Μπαλέτου
Ηλιάνα Παρασκευοπούλου
Δασκάλα
Σύγχρονου Χορού